המיקרופון קונדנסר שאלי קליין ואיצי ברי משתמשים בו
-
שלום לכולם
מעניין אותי לדעת באיזה מיקרופון אלי קליין משתמש להקלטות זמרים (לרוב)
מצורף תמונה אולי מישהו מצליח לזהות
@Studio-Bit @איש-אחד @יוחנן-בלייך @SHLNX
תודה רבה
-
שלום לכולם
מעניין אותי לדעת באיזה מיקרופון אלי קליין משתמש להקלטות זמרים (לרוב)
מצורף תמונה אולי מישהו מצליח לזהות
@Studio-Bit @איש-אחד @יוחנן-בלייך @SHLNX
תודה רבה
-
אני לא רואה את התמונה (נטפרי), אבל נראה לי שהוא משתמש ב AKG c414
@SHLNX
https://www.emess.co.il/radio/1714049
הסרטון המלא קצת לרדתהאם זה המיקרופון המדובר
ומה אתה אומר עליו, שווה להשקיע בו? -
@SHLNX
https://www.emess.co.il/radio/1714049
הסרטון המלא קצת לרדתהאם זה המיקרופון המדובר
ומה אתה אומר עליו, שווה להשקיע בו?לא רואים בצורה ברורה, אבל כן, נראה לי שזה ה AKG c414.
מיקרופון אגדי!
סוס עבודה אמיתי, מתאים לכמעט כל מקור סאונד,
אבל דעתי שמיקרופון זה הרבה עניין של טעם, אם יש לך אפשרות לנסות אותו איפשהו, זה עדיף.
אם זה מיקרופון שמיועד בעיקר להקלטות של ווקאל, אני הייתי בוחר באפשרויות אחרות, אבל שוב, זה הרבה עניין של טעם. -
לא רואים בצורה ברורה, אבל כן, נראה לי שזה ה AKG c414.
מיקרופון אגדי!
סוס עבודה אמיתי, מתאים לכמעט כל מקור סאונד,
אבל דעתי שמיקרופון זה הרבה עניין של טעם, אם יש לך אפשרות לנסות אותו איפשהו, זה עדיף.
אם זה מיקרופון שמיועד בעיקר להקלטות של ווקאל, אני הייתי בוחר באפשרויות אחרות, אבל שוב, זה הרבה עניין של טעם.@SHLNX כתב בהמיקרופון קונדנסר שאלי קליין ואיצי ברי משתמשים בו:
אם זה מקרופון שמיועד בעיקר להקלטות של ווקאל, אני הייתי בוחר באפשרויות אחרות
מה לדוגמא
(אני רוצה להשקיע בטופ אבל במחיר נורמלי, לא נוימן לדוגמא)כשזמרים גדולים ישאלו אותי איזה מיקרופון אני לא אצטרך להתחיל לתרץ תירוצים…
מה שטוב במיקרופון הזה, שאני יכול להגיד - אלי קליין ואיצי ברי משתמשים בזה - והם משתתקים -
@SHLNX כתב בהמיקרופון קונדנסר שאלי קליין ואיצי ברי משתמשים בו:
אם זה מקרופון שמיועד בעיקר להקלטות של ווקאל, אני הייתי בוחר באפשרויות אחרות
מה לדוגמא
(אני רוצה להשקיע בטופ אבל במחיר נורמלי, לא נוימן לדוגמא)כשזמרים גדולים ישאלו אותי איזה מיקרופון אני לא אצטרך להתחיל לתרץ תירוצים…
מה שטוב במיקרופון הזה, שאני יכול להגיד - אלי קליין ואיצי ברי משתמשים בזה - והם משתתקים@המעבד-המתאבד כתב בהמיקרופון קונדנסר שאלי קליין ואיצי ברי משתמשים בו:
מה לדוגמא
(אני רוצה להשקיע בטופ אבל במחיר נורמלי, לא נוימן לדוגמא)לדוגמא, המיקרופונים של WARM AUDIO.
כשזמרים גדולים ישאלו אותי איזה מיקרופון אני לא אצטרך להתחיל לתרץ תירוצים…
מה שטוב במיקרופון הזה, שאני יכול להגיד - אלי קליין ואיצי ברי משתמשים בזה - והם משתתקיםלא יודע עד כמה זה מעניין את ה"זמרים הגדולים", אני חושב שמעניין אותם בעיקר התוצאה, אבל אני מבין למה אתה מתכוון…