האם סטים של pa600 טובים לpa300
-
שבוע טוב לכולם סטים לkorg pa600 יהיו טובים על pa300 ?
-
תלוי כמה שוקל הPCM
-
@הרשי
מה צריך לבדוק אחי יכול לכוון אותי? -
אני לא יודע כמה מקום יש ב300 לPCM (אני חושב ש64 מגה בית)
בכל מקרה אתה צריך לבדוק בתפריט סאונד בלחיצה על כפתור RECORD ושם לבדוק כמה מקום יש לו (גם ב600 לבדוק כמה מקום הוא לוקח)
ולהעביר את הסט יש תוכנות או שאפשר לנסות להכניס את תיקיות הסאונד ולאחר מכן את תיקיות המקצבים (האורגן צריך להיות ריק כשאתה מכניס את הסט מכיוון שאתה מכניס אותו ידנית) -
בכל מקרה אתה צריך לבדוק בתפריט סאונד בלחיצה על כפתור RECORD ושם לבדוק כמה מקום יש לו (גם ב600 לבדוק כמה מקום הוא לוקח)
ולהעביר את הסט יש תוכנות או שאפשר לנסות להכניס את תיקיות הסאונד ולאחר מכן את תיקיות המקצבים (האורגן צריך להיות ריק כשאתה מכניס את הסט מכיוון שאתה מכניס אותו ידנית) -
אם יש לו רק 32 מגה ביט אז יהיה מאוד קשה להעביר סט שלם של 600 ל300
(אבל אפשרי) -
תודה רבה על העזרה, אנסה… השם ישמח אותכם
-
ולהעביר את הסט יש תוכנות או שאפשר לנסות להכניס את תיקיות הסאונד ולאחר מכן את תיקיות המקצבים (האורגן צריך להיות ריק כשאתה מכניס את הסט מכיוון שאתה מכניס אותו ידנית)@הרשי כתב בהאם סטים של pa600 טובים לpa300:
ב PA300 אין את המולטי סמפל
גם ב 600 זה רק למי שעשה עדכון גרסה
הדרך היחידה לדעת כמה ה PCM שוקל היא לראות ידנית דרך המדיה.ולהעביר את הסט יש תוכנות או שאפשר לנסות להכניס את תיקיות הסאונד ולאחר מכן את תיקיות המקצבים (האורגן צריך להיות ריק כשאתה מכניס את הסט מכיוון שאתה מכניס אותו ידנית)
קצת מסובך לרוקן אורגן בלי מולטי סמפל…
הדרך הכי טובה היא להתקין סט בלי PCM -
@הרשי כתב בהאם סטים של pa600 טובים לpa300:
גם ב 600 זה רק למי שעשה עדכון גרסה
הדרך היחידה לדעת כמה ה PCM שוקל היא לראות ידנית דרך המדיה.ולהעביר את הסט יש תוכנות או שאפשר לנסות להכניס את תיקיות הסאונד ולאחר מכן את תיקיות המקצבים (האורגן צריך להיות ריק כשאתה מכניס את הסט מכיוון שאתה מכניס אותו ידנית)
הדרך הכי טובה היא להתקין סט בלי PCM@חובבן כתב בהאם סטים של pa600 טובים לpa300:
יש אפשרות מהירה במדיה
@חובבן כתב בהאם סטים של pa600 טובים לpa300:
לא דיברתי על ה300 אלא על ה600 שם הוא צריך לבדוק כמה יש בסט ההוא
@חובבן כתב בהאם סטים של pa600 טובים לpa300:
הדרך הכי טובה היא להתקין סט בלי PCM
זה בעייתי
האורגן יכול לעשות בעיות בכזה דרך (והוא עושה)